Bøker som betyr noe

Illustrasjon: Erik Bergan

Jeg har lest mange bøker som har truffet meg i sjela, endret måten jeg tenker på eller åpnet opp for at jeg kan oppdage noe nytt om meg selv og verden rundt meg.

I dag fikk jeg en melding fra en som har lest Tankenes Magi, og jeg ble unektelig litt satt ut først. Deretter kjente jeg meg igjen, og skjønte at noe jeg har skrevet har hatt betydning i noen andres liv. Tankenes Magi har fått mange gode tilbakemeldinger; denne var bare råere enn de fleste:

Heisann! På mine 22 år har jeg aldri lest en hel bok; men tankenes magi sine 194 sider ble slukt på to kvelder! Takk for gode råd, og ting jeg vil ta med meg videre. Ble til og med inspirert av boka til å klusse sammen en liten illustrasjon av at det alltid er rolig bak alt rotet av egenproduserte tanker:

Illustrasjon: Erik Bergan~ Erik Bergan

Ta en ekstra god kikk på bildet over. Erik har illustrert hva som skjuler seg bak alle tankene vi opplever. Freds-tegnet minner meg på at hvis alle mennesker hadde visst hvordan tenking foregår, da hadde vi levd i fred med hverandre.

Vi hadde brukt den uendelige kreativiteten vår til å gjøre denne planeten til et godt sted for alle. Vi hadde innsett at vi er ett, at vi er sammen om denne tilværelsen på planeten vår, og at vi etter all sannsynlighet bare har denne kula å bo på.

Jeg blir både takknemlig og ydmyk over at det jeg gjør har betydning i andre menneskers liv, og det gir meg luft til å blåse liv i alle de ulmende glørne jeg har liggende. Derfor fortsetter det arbeidet jeg har begynt på, og det vil bli mer og mer synlig etter hvert som veien oppdages. Bak tankene 🙂

Tusen takk, Erik!

Leave A Response

* Denotes Required Field