I umulighetens navn

Det er helt umulig. Kan ikke gjøres. I hvert fall er det så usannsynlig at det kun er en minimal sjanse for å klare det. Og det gjelder bare for de mest optimistiske tåpene der ute, drømmerne og dustene som tror at alt er mulig. Som meg, egentlig.

«Walk your talk» er det noe som heter. Gå foran med et godt eksempel, gjør selv det du ber andre om. Når det gjelder å gå utenfor komfortsonen, ta sjanser og strekke seg lenger enn før, der stiller jeg sterkt.

Nå tar jeg det enda et hakk lenger. Som en del av et prosjekt skal jeg skape noe «umulig» i løpet av tre måneder. Mitt valg falt på å skrive bok. Eller, ikke bare en, men tre bøker. På tre måneder. Ferdig redigert og klare for distribusjon. Og det skal være umulig. Umulig nok, i hvert fall. Det virker sånn akkurat nå.

For det er nettopp det som er med umuligheter, de fremstår som den skjære galskapen. Det er bare det at vi ikke vet hva som kommer, hverken på den ene eller den andre måten. Og derfor kan vi heller ikke planlegge fiasko eller suksess. Vi gjør så mye vi kan, og bare det. Jevnt og trutt, holder kursen. Og gradvis blir det umulige mulig. Hvordan? Vet ikke. Jeg skal derimot finne det ut…

Så, innen utgangen av april skal jeg ha ferdig følgende tre titler:

  • Inn i det ukjente
  • Ego eller ei
  • Jeg er en historie

For å gjøre det hele litt vanskeligere skal den ene boka også utgis på engelsk, og deretter publiseres på Amazon og iTunes. Som en liten sluttkommentar velger jeg å understreke at det mest umulige med prosjektet er å skrive tre GODE bøker på denne korte tiden. Å skrive tre tullebøker går sikkert greit, men tre gode?

Jeg er klar. Galskap eller ei, leken er i gang!!

Kommenter på Facebook:

Leave A Response

* Denotes Required Field