Initiativ til coaching - kick some a..

Som lovet kommer det et kick-a.. initiativ på coaching til deg fra meg!

Vurderer du å bli coachet?

Da ville jeg gjort noe nå...

Personlig Coaching Full

12 måneder

24 samtaler

vanlig pris 42 000

nå 21 000!

Bestill nå

Yes! Takk! Så kult!

Når du bestiller sendes du til PayPal, og betalingen håndteres videre av PayPal.

Du får en kvittering på e-post fra PayPal, og en bekreftelse fra meg når betalingen er registrert og du er registrert i systemet.

Personlig Coaching Full

Du velger selv om du vil betale med kort eller PayPal-konto:


Personlig Coaching Lite

3 måneder

6 samtaler

vanlig pris 10 500

nå 6 000!

Bestill nå

Yes! Takk! Så kult!

Når du bestiller sendes du til PayPal, og betalingen håndteres videre av PayPal.

Du får en kvittering på e-post fra PayPal, og en bekreftelse fra meg når betalingen er registrert og du er registrert i systemet.

Personlig Coaching Lite

Du velger selv om du vil betale med kort eller PayPal-konto:

Personlig Coaching Medium

6 måneder

12 samtaler

vanlig pris 21 000

nå 11 000!

Bestill nå

Yes! Takk! Så kult!

Når du bestiller sendes du til PayPal, og betalingen håndteres videre av PayPal.

Du får en kvittering på e-post fra PayPal, og en bekreftelse fra meg når betalingen er registrert og du er registrert i systemet.

Personlig Coaching Medium

Du velger selv om du vil betale med kort eller PayPal-konto:


Personlig Coaching Mini

2 måneder

3 samtaler

Spesialversjon

kun 3 500

Bestill nå

Yes! Takk! Så kult!

Når du bestiller sendes du til PayPal, og betalingen håndteres videre av PayPal.

Du får en kvittering på e-post fra PayPal, og en bekreftelse fra meg når betalingen er registrert og du er registrert i systemet.

Personlig Coaching Mini

Du velger selv om du vil betale med kort eller PayPal-konto:

Men det haster!

Tilbudet er bare gyldig ut 23/12-16

Hva kjennetegner de som bruker en coach?

De tenker, og de vet det. De mistenker også at nettopp det er årsaken til at livet noen ganger fremstår som ekstra vanskelig. De skjønner at en coach kan bidra til at de skjønner mer, får til mer og at de får opp øynene for hva livet har å by på.

Og hva sier kundene?

[op_testimonial_slider style="2" animation_type="default" animation_loop="n" slideshow_autostart="y" animation_speed="700" slideshow_speed="7000" title="What Our Customers Have to Say" subtitle="" title_color="#329bc9" background_color="#F2F9FF" columns="1"][op_testimonial_slide title="Mann 44 år, Vestfold" company="" image="" button_color="#4881F5" button_text="Read story" href="" header_color="#00b7e2" background_color="" columns="1" ]Jeg har ofte tenkt på at jeg kanskje ikke har jobbet med det jeg egentlig har hatt lyst til å gjøre, selv etter at jeg har vært gründer i et par år nå. Etter noen samtaler med Frank hos Mindbending, har jeg rett og slett blitt flinkere til å TA VALG! Jeg har fått tips til hvordan jeg kan sette fokus på mitt eget liv, med den hensikt å kunne utvikle meg som menneske. Nå har jeg blitt mye flinkere til å ta valg og stå for det etterpå. Jeg har opplevd at det å dra seg ut av komfortsonen fører til at man utvider horisonten og lærer noe nytt hele tiden.[/op_testimonial_slide][op_testimonial_slide title="Kvinne 51, Vestfold" company="" image="" button_color="#4881F5" button_text="Read story" href="" header_color="#00b7e2" background_color="" columns="1" ]Synes det var en skikkelig vitamininnsprøyting å være hos deg, du får terningskast seks.[/op_testimonial_slide][op_testimonial_slide title="Kvinne 52 år, Vestfold" company="" image="" button_color="#4881F5" button_text="Read story" href="" header_color="#00b7e2" background_color="" columns="1" ]For meg har coaching med Frank Oknes betydd at jeg ble sett og tatt på alvor i en periode da jeg var litt alene, "nede" og misfornøyd med meg selv. Jeg fikk veldig god hjelp til å finne hva det var jeg satt fast i av forestillinger og tanker, og så fikk jeg energi og lyst tilbake. Det var den bevisstgjøringen som fikk meg tilbake til tro og handling.[/op_testimonial_slide][op_testimonial_slide title="Ruth Reinholdtsen, Finnmark" company="" image="" button_color="#4881F5" button_text="Read story" href="" header_color="#00b7e2" background_color="" columns="1" ]Frank er sylskarp i observasjon, lytter og er flink med ord. Han leder meg tilbake når jeg roter meg bort i tankerekken min, slik at jeg selv finner de løsninger som jeg trenger, blir bevisstgjort og får innsikt i meg selv.[/op_testimonial_slide][op_testimonial_slide title="Kvinne 41 år, Hordaland" company="" image="" button_color="#4881F5" button_text="Read story" href="" header_color="#00b7e2" background_color="" columns="1" ]Jeg hadde så og si null forventninger da jeg åpnet opp for en privat coach, men i dag sitter jeg med en helt annen forståelse for hvorfor jeg er den jeg er, hvor jeg kommer fra og hvor jeg vil. Jeg tar kontroll over egen tid og situasjon. Jeg har også lært meg å se mitt eget potensiale, noe som har ført til bedre selvtillit og selvfølelse. Fokus og struktur er blitt en større del av hverdagen.[/op_testimonial_slide][/op_testimonial_slider]

Jeg stiller krav til deg:

 

 • Du vil ha det bedre
 • Du vil eie livet ditt
 • Du er villig til å investere noe av tiden din i en periode på minst 2-3 måneder
 • Du kan tillate deg å investere minst 3500 kroner i din egen utvikling
 • Du er villig til å stille med et åpent sinn
 • Du er villig til å bli utfordret
 • Du vil tillate at noen (eller mange) “sannheter" faller fra
 • Du vet at du ikke vet alt
 • Du tror livet kan være mer enn det virker som
 • Du er villig til å se livet som en fabelaktig reise
 • Du har et stort, hårete mål du ønsker å få til de neste 12 månedene

Hva er dine kriterier for at vi skal jobbe sammen?

 

 • Hva er den generelle holdningen din til livet?
 • Er du offer eller eier i livet?
 • Vil du ha en støttespiller som tror på deg?
 • Vil du ha en motivator som heier på deg?
 • Vil du ha noen som tør å utfordre deg?
Frank Oknes

Du er god nok allerede. Du har alltid vært det. Og du vil for alltid forbli det.

Hva vil du i tillegg til å være god nok?

Frank Oknes Mind-Bending AS

Frank er utdannet NLP Practitioner og NLP Master Practitioner. I dag jobber han ut fra forståelsen av de tre prinsippene bak vår menneskelige opplevelse: Sinn, tanke og bevissthet. Han vet med stor sikkerhet at du har det du trenger i deg allerede. Det er aldri spørsmål om du har det, det er hvordan vi skal hente det frem.