Ut av dvalen

Det er høst, kulda kryper innpå. Nå går nok bjørnen snart i dvale. Jeg går ut av dvalen.

Etter en lengre periode med omveltninger i livet mitt finner jeg igjen veien tilbake til kallet mitt, til oppgaven jeg har. Å være en lærer, en inspirator, en ressurs. I flere år har jeg gått i dypet av mennesket, inn i den psykologiske verdenen, sett på tanker og lært hvordan vi fungerer. Hvis flere kan forstå at vi lever i en verden bygd av vår egen tenking, da er jeg sikker på at vi plutselig lever i en bedre verden. Jeg sier «plutselig» fordi endringen kan komme veldig fort, alt som trengs for å snu det hele er EN ENESTE tanke. Den ene tanken som snur alt. Og min jobb er å dele forståelsen som bidrar til nettopp dette.

Så lenge vi tror at vi er den vi er, altså begrenset, vil vi se verden gjennom begrensende øyne. Så lenge vi tror på de tankene vi allerede har opplevd, og tror at tankene er virkelige, da er vi fanget i vårt eget nett. Tanker er flytende, de endrer seg hele tiden. Livet endrer seg hele tiden, det eneste som er konstant er endring. Vi mennesker er supergode på å holde fast ved bildet av oss selv, at vi er en definert enhet av begrensede muligheter, mens vi egentlig er et uendelig oppkomme av nye muligheter.

En generell sannhet (altså ikke en teori eller teknikk) er at vi opplever vår egen tenking, ikke selve verden. Joda, verden er der ute, og det som skjer der, det skjer. Men opplevelsen vår, den er fortsatt et resultat av vår egen tenking. Når vi forstår dette setter vi oss selv fri – og verden blir aldri den samme igjen. Vi forstår med ett at vi kan velge om vi vil tro på våre egne tanker – eller ikke. Når vi forstår at følelsene våre er et direkte resultat av tankene vi opplever i øyeblikket, da slipper vi å endre verden – verden er allerede endret da. Når vi klarer å se ut på verden med klarhet, da blir den ikke så skremmende lenger.

Det dukker opp muligheter, vi ser løsninger, vi blir kreative. Vi blir villige til å bruke den uendelige kilden til nye tanker vi har inni oss. Hver og en av oss har tilgang til ferske tanker og nye innsikter. Tilgangen er konstant, populært beskrevet som 24/7/365 – altså hele tiden. Hva som kommer er uvisst, men AT noe kommer er garantert. Forutsatt at vi er villige til å la det skje.

De aller fleste av oss sover i våken tilstand, vi er ikke klare over denne muligheten som finnes rett foran nesa på oss.

Hva med deg? Er du i dvale? Er du villig til å våkne opp?

1 Comment

 • BestBess

  Reply Reply 1. august 2019

  I see you don’t monetize mindbending.no, don’t waste your traffic,
  you can earn extra bucks every month with
  new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website (they
  approve all websites), for more details simply search in gooogle:
  murgrabia’s tools

Leave A Response

* Denotes Required Field